HEM OYNAYAN HEM İZLEYENDİK

27 Ekim 2015 Salı akşamı Edirne Devecihan’da sergilenen “Tren Kaçtı” adlı oyunda, okulumuz Ana.12-B sınıfı öğrencilerinden Burak Gündoğdu da rol aldı.

Oyun, gençlik projeleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle Edirne Gençlik Merkezi ve Edirne Roman Derneği işbirliğinde hazırlandı. “Madde Bağımlılığına Hayır,Yaşama Evet!” sloganıyla yola çıkan oyunu Erdoğan Eğmen yönetti. Okulumuzun edebiyat çalışma grubu olan “200 Yüz” öğrencileri de hem arkadaşları Burak Gündoğdu’ya, hem de bu anlamlı projeye destek olmak amacıyla oyunu keyifle izlediler.

Tiyatroda ve bu projede emeği geçen herkese, böyle üzücü bir konuyu bile izleyenleri güldürerek anlatmayı başaran öğrencimiz Burak Gündoğdu’ya ve kültürel etkinliklere özveriyle katılarak gelişimlerini önemseyen öğrencilerimize içtenlikle teşekkür ederiz.

ETKİNLİĞİN FOTOĞRAFLARI

ce