T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
EDİRNE / MERKEZ - Emel - Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BİR ŞİİRLE BOSNA HERSEK’E YOLCULUK

MEB ve Türkiye Yeşilay Cemiyetince ‘Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek’ projesi kapsamında düzenlenen “Bağımlılık” konulu şiir yarışmasında öğrencimiz İsra Can Akın, Türkiye 3. olmuştu. Yarışmanın Türkiye finali ödül töreni de İstanbul Yeşilay Genel Merkezi Sepetçiler Kasrı´nda yapılmış, 5 Mayıs 2017 Cuma günü düzenlenen törende öğrencimize 1500TL para ödülü ve türlü armağanlar verilmişti.

Kazanılan bu ödülle birlikte öğrencimize ve öğrencimizin danışman öğretmeni Dilara Kelleci’ye Bosna Hersek gezisi ödülü de verildi. 27 Temmuz-31 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenen geziyle öğretmenimiz ve öğrencimiz, Saraybosna başta olmak üzere Mostar, Travnik gibi şehirleri dolaşarak diğer ödül kazanan öğrenciler ve onların danışman öğretmenleriyle birlikte keyifli bir tatil geçirdiler.

28-09-2017

 

 

 

Verilen emeğin karşılığının yeni yerler keşfetmekle alınması, duyulan sevinci ve gururu daha da pekiştirdi. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tekrar kutluyor; kalem kullanmayı öğrenmenin insanı sadece mecazi değil gerçek yolculuklara  da götürmesinin başkalarına bir esin ve güdülenme kaynağı olacağına inanıyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.09.2017 - Güncelleme: 28.09.2017 11:30 - Görüntülenme: 605
  Beğen | 0  kişi beğendi