12 MART VE AKİF...

Emel Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak “ 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni”ni düzenleyip sunduk.

Törenimiz;öğretmenlerimiz Dilara Kelleci ve Gürsoy Onat´ın sunuşları eşliğinde, saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Ardından, Mehmet Akif Ersoy’un yaşamını anlatan video izlendi. Öğrencilerimiz tarafından “Mehmet Akif Ersoy Nasıl Biridir?” konulu sunum sergilendi. Okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Dilara Kelleci tarafından “Anmak ve Anlamak” konulu sunumun yapıldığı törenimiz,öğrencilerimiz Aysu Gezer ve Dila Nur Bulut’un okuduğu şiir ve kompozisyonla sonlandı.

Herkes tarafından büyük beğeniyle izlenen törenimizde, canla başla emek veren tüm tören ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

18-03-2019

Yayın: 18.03.2019 - Güncelleme: 18.03.2019 08:45 - Görüntülenme: 398