“TİCATRO” İFTİHARLA SUNDU

28.05.2018 575

Okulumuz edebiyat-tiyatro grubu olan “Ticatro” bu yıl ikinci oyununu sergiledi. 9. ve 10.sınıflarımızdan gönüllü öğrencilerimizin oluşturduğu Ticatro grubu (alfabetik sırayla; Ahmet Keskin, Aysu Gezer, Bilal Özdemir, Birkan Demir, Dila Nur Bulut, Dilek Özdemir, Eren Çentik, Eren Üründülcü, Gamze Güneş, Kaan Akcan, Kardelen Balta, Merve Budak, Rabia Arlı, Seray Ay, Sıla Orhan, Şeniz Göktaş, Tunay Mızga, Ulaş Taban) 1.dönemin başından beri ders dışı çalışma yaparak büyük bir sorumluluk ve özveri gösterdi. Sonunda büyük gün geldi ve öğrencilerimiz okulumuz konferans salonunun sahnesinde iki farklı gösterim yaparak arkadaşlarına, öğretmenlerine,   idarecilerine ve velilerine “NELER OLUYOR BİZE?” adlı oyunu sergilediler.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Dilara Kelleci tarafından uyarlanan ve yönetilen oyun, günümüzde organik insan ilişkilerinin azaldığını, teknolojiyi ne kadar yanlış anladığımızı, birbirimizi dinlemediğimizi ve kendimizi doğru ifade edemediğimizi anlatmayı amaç edinmişti. İzleyen herkesin güldüğü, keyiflendiği ve çok güzel dönütler verdiği bir oyun oldu. Öğrencilerimizi gönülden kutluyor, başarılarının artarak sürmesini diliyoruz.

28-05-201828-05-2018