OKULUMUZDA AYIN ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

2018-2019 eğitim öğretim döneminde okulumuzda ´Ayın Öğrencisini´ belirlemeye yönelik uygulamaya başlanmıştır. Bu uygulama Onur Kurulu çalışmaları kapsamında yapılmaktadır. Ayın öğrencisini belirlemek amacıyla her sınıf seviyesi için ayrı komisyonlar oluşturulmuştur. Bu komisyonlarda görevli öğretmenler, sınıf öğretmenlerinin önerdiği adayları puanlayarak ayın öğrencilerini seçmektedir. Yılsonunda bu öğrenciler tekrar değerlendirilerek Yılın Öğrencileri seçilecektir.

Kasım ve Aralık aylarında gösterdikleri başarılar sonucunda Ayın Öğrencisi olmaya hak kazanan öğrenciler sırasıyla şöyledir;

Kasım Ayı

9. sınıflarda; Selin Toroz ve  Simge Nur Engin

10. sınıflarda; Ecem Gaspar ve Dila Nur Bulut

11. sınıflarda; Kardelen Balta ve Aysu Gezer

12. sınıflarda; Berke Ertaş Doruklu ve Kübra Eğilmez

Aralık Ayı

9. sınıflarda; Esma Girdi ve Melih Seleje

10. sınıflarda; Hasret Seher Önder

11. sınıflarda; Dilek Özdemir ve Simge Ocak

12. sınıflarda; Seda Bozkaya

Diğer öğrencilerimize tavsiyemiz pes etmemeleri yönündedir. Çünkü Uygulamamamız II. Dönemde de devam edecektir. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

12-01-2019

Yayın: 12.01.2019 - Güncelleme: 12.01.2019 21:15 - Görüntülenme: 547