İSTİKLAL MARŞI’MIZI EZBERE VE GÜZEL OKUMA YARIŞMAMIZ SONUÇLANDI

Okulumuzdaki “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünü Kutlama ve M. Akif Ersoy’u Anma Etkinlikleri” kapsamında, “İstiklal Marşı’nı Ezbere ve Güzel Okuma Yarışması” düzenledik.

Müzik Öğretmenimiz Neslihan Sultan Kavak, Tarih Öğretmenimiz Şükran Meriç ile Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Dilara Kelleci’nin seçici kurulluğunu yürüttüğü yarışmada beş öğrencimiz finale kaldı. 12 Mart gününde yaptığımız final yarışmasında 9-A sınıfı öğrencimiz Buket Çınar birinci, 9-B sınıfı öğrencimiz Zehra Çelik ikinci, 9-A sınıfı öğrencimiz Eren Üründülcü üçüncü olurken “Seçici Kurul Özel Ödülü” ise İran’dan gelen ve dolayısıyla ana dili Farsça olan 9-A sınıfı öğrencimiz Setayesh Babaeı Manesh’in oldu.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, hepsinin alnından ve gözlerinden öpüyoruz.

Yayın: 19.03.2018 - Güncelleme: 26.03.2018 09:32 - Görüntülenme: 369