Büyük Gurur ve Onur,

19.05.2021 308

Büyük Gurur ve Onur, Edirne İlini Avrupa Birliği Kod Haftası Etkinliklerinde Millî Eğitim Bakanlığını Temsilen Kod Haftası Kapsamında Yürütülecek Çalışmalarda Kod Haftası Lider Öğretmeni Olarak Okulumuz Müdür Yardımcısı Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Rıza KORKUSUZ Temsil Edecektir. Kod Haftası (Codeweek) programlama ve diğer teknolojik aktiviteler yoluyla yaratıcılığı, problem çözmeyi ve işbirliğini teşvik eden bir taban hareketidir. Buradaki amaç, programlamayı daha görünür kılmak, gençlere, yetişkinlere ve yaşlılara fikirleri kodlamayla nasıl hayata geçirdiğinizi göstermek, bu becerileri ortaya çıkarmak ve motive olmuş kişileri öğrenme amacıyla bir araya getirmektir. Avrupa'nın en yaygın taban girişimlerinden biri olan AB Kod Haftası Öğretmenlere uluslararası görünürlük ve tanınma, ödüller, mesleki gelişim fırsatları ve çok daha fazlasını sağlar.