BİR SERGİ DAHA... “NOTALARA YAKILAN ŞİİRLER”

31 Mayıs 2016 Salı günü “Notalara Yakılan Şiirler”başlıklı sergimizi açtık. Türk dili ve edebiyatı öğretmenimiz Dilara Kelleci’nin danışmanlığında yürütülen edebiyat dersi yıllık egzersiz çalışmasının son ürünü olan bu sergimize İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mustafa Taştekin, pek çok okul müdürü, velimiz ve basın üyesi katıldı.

Tüm yıl boyunca ders çıkışlarında gönüllü olarak çalışmalara katılan ve pek çok başarılı ürün ortaya koyan on üç pırıl pırıl öğrencimiz, sergi boyunca da yaptığı açıklamalarla herkesin takdirini kazandı. Sergimizde şiirlerden bestelenen şarkılara yer verilirken; gülüp ağladığımız, anılarımızı tazelediğimiz pek çok şarkının aslında şiir olduğunu vurgulayarak edebiyatın ne kadar da yaşamımızın göbeğinde yer aldığını fark ettirmeyi amaçladık. Sergimizin açılışında sergimizde yer alan bir şiirin şarkısını, kemanda öğrencimiz Mustafa Kelemer eşliğinde yine öğrencimiz Özge Zurna seslendirdi. Sergimiz gezildikten sonra da konuklara ikramda bulunuldu. Sergiyi hazırlayan öğrencilerimiz; İsracan Akın, Buse Sevinç, Ecem Özdemir, Ecemnur Kosacı, Emirhan Özçetin,Sevda Çentik, Pelin Bulut, Cansu Kara, Yaren Kırtaş, Ezgi Alipaşadireği, Buse Karasu, Oğuzhan Gökçe, Dilanur Keskin’e; sergi organizasyonunda emeği geçen Saruhan Güyümgüler,Bahadır Ulusoy’a teşekkürlerimizi sunuyor, onların ve diğer tüm öğrencilerimizin bundan sonra da böyle güzel ürünlere imza atmalarına tanıklık etmek istiyoruz.

Yayın: 07.06.2016 - Güncelleme: 07.06.2016 14:12 - Görüntülenme: 910