Emel - Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Çağdaş eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli,kişilik sahibi,ülkesini ve mesleğini seven misyonu belli nesiler yetiştiren, Atatürk ilke ve inkılaplarını eksiksiz aktaran, çağdaş dünyanın gereksinimlerini benimseyen; “Mesleğinde Lider Eleman Yetiştiren Bir Kurum Olmaktır.”

Misyon: Kısa yoldan meslek edinmek ve alanında bir yüksek okula gitmek amacıyla okulumuza yönelen öğrencileri, bilişim, muhasebe-finansman, büro yönetimi, ulaştırma ve pazarlama -perakende sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelere eleman yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 16:25
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 284 235 92 22

Belgegeçer - (284) 235 7766

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://edirneeosmtal.meb.k12.tr

Adres - Şükrüpaşa Mah Şehit Polis Memuru Nefize Çetin Özsoy Caddesi No23 İç Kapı No A, 22030 Edirne Merkez/Edirne

Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1

Yerleşim Yeri - Şükrüpaşa Mah. Kavgaz Mevkii Yeni Göçmen Evleri Yanı Merkez / EDİRNE

Ulaşım Şehir merkezinden kalkan minibüslerle (5A ve 5B) ulaşım yapılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 6 km uzaklıktadır.