Emel - Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
CUMHURİYET MAHALLESİ ŞEHİT POLİS MEMURU NEFİZE ÇETİN ÖZSOY SOKAK BİNA NO 23 İç Kapı No A MERKEZ/EDİRNE
Mesleki ve teknik eğitimde kalitesi ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, çağın ve toplumun ihtiyaçları doğrultusunda kendine güvenen, bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma becerisine sahip, insana ve çevresine duyarlı, ahlaki değerlerle donatılmış, alanında mesleki yeterliliğe ulaşmış, ülkemizi geleceğe taşıyacak, üretken bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Edirne Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “İklim Değişikliği ve Çölleşme” konulu afiş yarışmasının il 1. Liği ve il 2. Liği "Şehidini Anlat" konulu Türkiye geneli şiir yarışmasında 11/B sınıfı öğrencimiz Ecenur Öztürk, "180° HATRINA" başlıklı şiiriyle Türkiye çapında mansiyon ödülü almaya hak kazandı.
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Şehir merkezinden kalkan minibüslerle (5B) ulaşım yapılabilmektedir.
Servis yok
Şükrüpaşa Mah. Kavgaz Mevkii Yeni Göçmen Evleri Yanı Merkez / EDİRNE
il merkezine 6 km uzaklıktadır.
Kontenjan :162 -----102 yerel yerleştirme- 60 merkezi yerleştirme
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Taban Puan: 190,9178---- Tavan Puan : 316,9461--------TABAN YÜZDELİK DİLİM :94.33 --- TAVAN YÜZDELİK DİLİM:22.09
%28,87
Okulumuzda Kapalı Spor Salonu ve Halı Saha Bulunmaktadır.
Yapay Zeka Mini Otonom Araç MARC 2019 yarışması Türkiye 2. Ligi
Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Proje Başvurularımız : 2022 Erasmus+ SCH Akreditasyonu (Harmanlanmış Öğrenme: Uzaktan ve Yüzyüze Öğretimi Birleştirme)