Emel - Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mesleki ve teknik eğitimde kalitesi ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, çağın ve toplumun ihtiyaçları doğrultusunda kendine güvenen, bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma becerisine sahip, insana ve çevresine duyarlı, ahlaki değerlerle donatılmış, alanında mesleki yeterliliğe ulaşmış, ülkemizi geleceğe taşıyacak, üretken bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 16:25
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Kapalı Spor Salonu ve Halı Saha Bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 284 235 92 22

Belgegeçer - (284) 235 7766

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://edirneeosmtal.meb.k12.tr

Adres - Şükrüpaşa Mah Şehit Polis Memuru Nefize Çetin Özsoy Caddesi No23 İç Kapı No A, 22030 Edirne Merkez/Edirne

Çok Amaçlı Salon :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Kütüphane :1

Yerleşim Yeri - Şükrüpaşa Mah. Kavgaz Mevkii Yeni Göçmen Evleri Yanı Merkez / EDİRNE

Ulaşım Şehir merkezinden kalkan minibüslerle (5B, 7, 7E) ulaşım yapılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 6 km uzaklıktadır.