Haz

Okulumuz Bilişim Teknolojileri bölümü öğrencileri bugün Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trakya Üniversitesi iş birliğiyle yapılan Edirne Kariyer Günleri kapsamında Prof. Dr. Tolga SAKALLI'nın sunumuyla Trakya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü hakkında bilgi aldı.

Haz

Edirne Kariyer Günleri Projesi kapsamında muhasebe finansman alani öğrencilerimize Trakya Unv Bankacılık ve Sigortacılık bölümü tanıtımı yapılmıştır.

Haz

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Rüya AKGÜL önderliğinde, 10/B sınıfı öğrencilerinin bir bölümü ile Trakya Üniversitesi Birliği Ulusal Robot Yarışması ve Teknoloji Sergisi olan ROBOTRAK22'ye katılım sağlandı. Ülkemizin dört bir yanından katılımcının yer aldığı organizasyonda çeşitli robot tasarımları sergilendi ve ilgiyle karşılandı. Öğrencilerimiz bu platformda yeni robot teknolojilerini tanıma ve deneme fırsatı buldu.

Şbt

Okulumuz Rehberlik servisince 9.sinif öğrencilerimize TBM Eğitimleri (Bağımlılıkla mücadele) yapılmıştır.

Şbt

MESEM fertlere, emek piyasasında geçerliliği olan bir işi yapabilmeleri için, gerekli mesleki bilgi ve davranışları kazandıran eğitim kurumudur. 6764 sayılı kanun ile çıraklık eğitimi zorunlu eğitim kapsamına alınmıştır. Çıraklık eğitiminin örgün ve zorunlu eğitim kapsamına alınması ile ekonomimizin temel yapı taşı olan işletmelerin çırak ihtiyacının karşılanması ve çırak öğrencilerimizin ahilik kültüründen gelen usta çırak ilişkisiyle meslekleri işbaşında öğrenmeleri sağlanacaktır. Yeni uygulamalar hakkında mesleki eğitim veren isyerlerimiz yetkilileri bilgilendirilmistir

Şbt

Emel Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi herkese mutlu yıllar diler  Görseli hazırlayan Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Ozan Çelik'e çok teşekkür ederiz  Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü