T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
EDİRNE / MERKEZ - Emel - Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TEŞEKKÜR BELGELERİMİZİ ALDIK

Türk Millî Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda öğrencilerimize kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduğu kitabı anlama seviyesini görmesini sağlamak, kendine güven duygusunu geliştirmek, sosyal ve kültürel alanda okulunu temsil etme bilinci kazandırmak amacıyla MEB Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye genelinde Mesleki ve Teknik Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda “Kitap Okuma Etkinliği” düzenlendi.

            İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan Cırıt tarafından, ilimiz merkezinde düzenlenen "Kitap Okuma Etkinliği Yarışması"nda birinci olan öğrencimiz Ayşenur Dağlı´ya ödülü ve başarı sertifikası, 19 Ekim 2017 Perşembe günü verilirken Edirne Merkez ilçedeki meslek liseleri arasında düzenlenen bu yarışmaya katılımın en fazla okulumuzdan olmasıyla daha da gururlanmamızı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür belgeleri verildi.

            Bunun yanında; öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından Edirne Valiliği adına, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz sorumluluğunda “ 27 Aralık Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni” düzenlendi. Herkes tarafından büyük beğeniyle izlenen törenimizde, canla başla emek veren tüm tören ekibine İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan Cırıt tarafından  teşekkür belgeleri gönderildi. 

             Okul olarak "birlikte" güzel işler yapabilmenin gururunu yaşarken bu gururun İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan Cırıt tarafından da takdir edilmesi sevincimizi çoğalttı.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.03.2018 - Güncelleme: 13.03.2018 10:06 - Görüntülenme: 278
  Beğen | 0  kişi beğendi