SAFAHAT GELENEĞİ SÜRÜYOR

“12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabul Edildiği Günü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” etkinlikler kapsamında düzenlenen “Safahat’tan Ezbere Şiir Okuma Yarışması”nda öğrencilerimiz her yıl yüzümüzü güldürmeye devam ediyor.

2013-2014 eğitim öğretim yılında öğrencimiz Ercüment Özer, Edirne Merkez liseler arasında da il genelinde de birinciliğe hak kazandı.

2014-2015 eğitim öğretim yılında öğrencimiz Enes Ülkü de, Edirne Merkez liseler arasında ve il genelinde birinci oldu.

2015-2016 eğitim öğretim yılında da öğrencimiz İsra Can Akın; Edirne Merkez liseler arasında birinci, il genelinde de ikinci oldu.

Bizlerin payına da, öğrencilerimizin başarılarını bir geleneğe dönüştürmüş olmalarının mutluluğunu ve gururunu yaşamak düştü.

Yayın: 29.03.2016 - Güncelleme: 29.03.2016 09:20 - Görüntülenme: 721