OKULUMUZDA İNGİLİZCE DERSLERİ ARTIK DAHA ZEVKLİ

Geçtiğimiz yıl dil öğretimini daha zevkli hale getirmek ve öğrenci motivasyonunu artırmak için derslerimizde Dyned Eğitim Programının yanı sıra Kahoot uygulamasını da kullanmaya başlamıştık. Öğrencilerimizden aldığımız olumlu geri bildirimler bizi ders işleyişimizde daha farklı yöntemler bulup uygulamaya teşvik etti. Bu noktadan hareketle, bu sene kütüphanemize derslerimizde de kullanılmak üzere Brain Box, Bingo ve Scrabble oyunlarını aldık.

Amacımız stres oluşturmadan sağlıklı bir rekabet ortamında, öğrencinin dört dil becerisini aktif bir şekilde kullandığı ve en önemlisi de eğlenerek öğrenmeyi sağlayan eğitim ortamları oluşturmaktır. Bilindiği gibi gündelik yaşam içerisinde kullanılabildiği zaman, yabancı dil öğrenimini daha kalıcı hale gelebilmektedir.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi eğlenceler dileriz.

17-12-2018

Yayın: 17.12.2018 - Güncelleme: 17.12.2018 11:32 - Görüntülenme: 311