ÖĞRENCİMİZDEN TÜRKİYE DERECESİ

Haydarpaşa Lisesinin Türkiye genelinde düzenlediği "2.CEMAL SÜREYA ŞİİR YARIŞMASI"nda 10-A sınıfı öğrencimiz Dila Nur BULUT, TÜRKİYE 5.sİ oldu. 3 Mayıs 2019 Cuma günü akşamı İstanbul Haydarpaşa Lisesi Orhan Özokur Kültür Merkezinde düzenlenen törende kendisine ödülü takdim edildi.

Aynı akşam okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Dilara KELLECİ de 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde "Edirne Bilim Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri ile Öğrenme Şenliği Etkinlikleri" kapsamında düzenlenen "Bir Bahar Akşamı Müzik ve Şiir Dinletisi"nde öğrencimizi onore etmek amacıyla öğrencimizin ödüle layık görülen "ROSA KIRINTILARI" başlıklı şiirini okudu.

Okulumuzun başarılarının "ÖĞRENCİ-ÖĞRETMEN EL ELE" misyonumuzla artarak süreceğine inancımız tamdır.

13-05-201913-05-2019

Yayın: 13.05.2019 - Güncelleme: 13.05.2019 09:22 - Görüntülenme: 332