T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
EDİRNE / MERKEZ - Emel - Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MÜJDEMİZİ İSTERİZ KİTABIMIZ YOLDA...

2015-2016 dönemi mezunlarımızdan Tuğçe Erdal,çok yakında en büyük hayaline kavuşmakla kalmayacak, bizlere de çok büyük bir gurur kaynağı olacak. 

Tuğçe; yazma etkinlikleriyle adını duyuran “Wattpad” adlı sitede kazandığı beğeni ve ulaştığı takipçi sayısı ile Ankara’dan bir yayınevinin dikkatini çekmeyi başardı. Uzun süredir yazma çalışmalarını sürdüren üniversiteli mezunumuz Tuğçe’nin “Çirkin Karım” adını taşıyan romanı, bir ay içinde okurlarla buluşuyor. Tuğçe’nin serüvenini kendi ağzından dinleyelim:

“Ben nâm-ı diğer çılgın yazar... Yazmaya başlayalı tam iki yıl oldu .Tabii ben buna sadece yazmak diyemem çünkü benim bir nevi gerginliğimi yenme ve kendimi sakinleştirme biçimim .Kaç defa yazmayı bırakmayı düşünsem de umutsuzluğa kapılsam da yazmaktan vazgeçemedim .Aslında vazgeçmek istemedim.
Bakın şimdi de kitabımın çıkmasına ve elime alarak sayfalarını çevire çevire okumama  bir ay kadar bir süre kaldı .Benim hayalim gerçekleşiyorken sizinki niye gerçekleşmesin?Uzun lafın kısası hayallerinizden vazgeçmeyi aklınızın ucundan dahi geçirmeyin.Şu an Wattpad’de okunma sayısı 1 milyon 380 bine ulaştı ve çok da sevilen bir kitap oldu .Aynı zamanda benim sıcakkanlılığım ve canayakınlığım, kitabımı okuyanları arkadaşım gibi görmem; beni sadece yazar olarak değil, bir arkadaş olarak sevmelerini de sağladı .

 

Ben 2013-2016 yılları arasında bu okulda öğrenci oldum. Bu okulun sıralarında yazıyla haşır neşir oldum.Bize öğrencisiymiş gibi değil de tüm canayakınlılığıyla arkadaşıymış gibi davranan ve bana ,bize destek olan edebiyat öğretmenim Dilara Kelleci’ye teşekkür ederim.”

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.10.2016 - Güncelleme: 06.10.2016 12:08 - Görüntülenme: 714
  Beğen | 1  kişi beğendi