Dernek Başkanımıza Yoğun İlgi

Edirne Belediyesi tarafından gerçekleştirilen  kitap fuarında "Edirne Ticaret Lisesinden Yetişenler Derneği" başkanı Mehmet ÇOĞ  tarafından 19 Ekim 2023 tarihinde söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirildi.

Çok sayıda katılımcının yer aldığı sohbet etkinliğinde okulumuz mezunu, dernek başkanımız, yazar Mehmet ÇOĞ  kitapları ve edebiyata dair düşüncelerini dinleyiciler ile paylaştı. Oldukça keyifli geçen sohbetin ardından kitap standında imza etkinliğine geçildi.

[09:27, 20.10.2023] İsmail Erkahraman: Sokak Şarkıları, Yönetme isimli kitapların yazarı olan dernek başkanımızı tebrik ediyor, okurunun bol olmasını temenni ediyoruz...

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EMEL ÖZGÜR SUBAŞIAY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRETMEN - VELİ GÖRÜŞME PLANLAMASIDIR

Ekm

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda Erasmus+ programı kapsamında yürütülen 2022-1-TR01-KA121-VET-000063981 referans nolu proje kapsamında okulumuz müdür yardımcısı Şener Akgül’ün de yer aldığı grup 25 Eylül-01-Ekim arasında Isveç’in Flen kentinde bulunmuşlarıdır. Okullarda İsveç eğitim sistemi, eğitim kurumlarının fiziksel kapasitesi, meslek eğitim faaliyetlerinin içeriği konusunda işbaşı gözlem yapmışlardır

Nis

ORTAOKUL TANITIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR..

Bu günde Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu,  İsmail Güner Ortaokulu veHacı İlbey Mensucat Santral Ortaokuluna giderek alan tanıtımlarını gerçekleştirdik. İlgileri doğrultusunda öğrencilerimizi bekliyoruz.

Nis

Ortaokul öğrencilerimizin hedeflerini belirlemesine yardımcı olmak amaciyla  Istiklal Ortaokulu ve Ataturk Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine  okulumuzun tanıtımıni  gerceklestirdik. Alanlarımıza ilgi duyan tüm öğrencilerimizi okulumuza bekliyoruz.

Nis

Okulumuz, Kızılay ve Yeşilay Kulübünün " Her Bağış Üç Hayat"  konulu kan bağışı kampanyası Kulüp öğretmeni Yıldız Özabay, Kulüp başkanı Melis Çayırlı ve diğer Kulüp üyelerinin de katkılarıyla 21.03.2023 tarihinde okulumuzda düzenlenmiştir. Ülkemizin yakın zamanda yaşadığı deprem felaketinin ardından kan bağışının insan hayatı için daha da önem ve anlam kazandığı bu günlerde duyarlılık gösterip kan bağışında bulunan tüm öğretmen, öğrenci ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Nis

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 2022-1-TR01-KA121-VET-000063981  Erasmus+ Programı kapsamında Muhasebe Finansman Alani öğrencileri Çekya’nın başkenti Prag’da 2 haftalık  staj programı kapsaminda cuma günü sertifikalarını alıp stajlarını tamamlamış ve yurda dönüş yapmışlardır.

Öğrencilerimiz sertifikalarını aldıktan sonra duygu ve düşüncelerini paylasmislardir.  Katkı sağlayan tüm yetkililere teşekkür eder, öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Nis

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 2022-1-TR01-KA121-VET-000063981 numaralı Erasmus+ Programı kapsamında Bilişim Teknoloji öğrencilerimiz Çekya’nın başkenti Prag’da 2 haftalık süreçte staj programında olan öğrencilerimiz cuma günü sertifikalarını alıp stajlarını tamamlamış ve yurda dönüş yapmışlardır. Katkı sağlayan tüm yetkililere teşekkür eder, öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Nis

Yaşlılar Haftası dolayısıyla okulumuz öğrencileri, öğretmenlerimiz Nalan TAŞTARLA, Neslihan AYDIN, Zeyfiye TEZEL rehberliğinde, Edirne Huzurevi'nde bulunan büyüklerimizi ziyaret ettiler.Büyüklerimizle sohbet etme imkânı buldular.

Mrt

#edirnemem  #edirnememarge22 #abbaskanligi   #ulusalajans

Mrt

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesinde yürütülmekte olan, okulumuzun da konsorsiyum üyesi olduğu 2022-1-TR01-KA121-VET-000063981 nolu Mesleki Eğitim Alanında Öğrenci ve Personel Hareketliliği projesi kapsamında  okul müdürümüz İsmail ERKARAMAN  Macaristan’ın Budapeşte Şehrinde İşbaşı Gözlem Faaliyeti gerçekleştirmektedir. Kendisine çalışmalarında başarılar dileriz.