T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
EDİRNE / MERKEZ - Emel - Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

EMEL - ÖZÜR SUBAŞIAY KİMDİR?

G

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


EMEL – ÖZGÜR  SUBAŞIAY KİMDİR?

 

Ege Üniversitesi Matematik Öğretmenliği  Bölümü mezunu olan genç çiftten Emel Subaşıay, mesleğe Ağrı’  nın Eleşkirt ilçesinde başladı.

Ardından tayini Van’ a çıktı. Üniversite sıralarında tanıştığı Özgür Subaşıay da bir sonraki yıl Van’ ın Gürpınar ilçesinde göreve başladı.

Emel Şehit İbrahim Karaoğlanlıoğlu Lisesi’ nde, Özgür de Gürpınar Çok Programlı Lisesi’ nde öğrencilerin sevgilisi haline geldi.

Van’ ın Gürpınar İlçesi Çok Programlı Lisesi Matematik Öğretmenliğine atanan Özgür Subaşıay(26) ile aynı dönemde  Van Şehit İbrahim Karaoğlanlıoğlu Lisesi Matematik Öğretmenliğine atanan Emel Subaşıay(25), 8 Temmuz 2011’ de Turgutlu’ da  düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdiler.

Van’ daki 7.2’ lik depremde Emel-Özgür Subaşıay çifti enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetti. Emel Subaşıay İzmir de düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Özgür Subaşıay’ ın cenazesi ise memleketi Manisa’ nın Turgutlu İlçesinde toprağa defnedildi.

 

 

VAN DEPREMİNDE ÖLEN ÖĞRETMENLERİN İSİMLERİ OKULLARA VERİLDİ.

 

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı değişik türlerdeki bazı okulların isimleri yerine Van depreminde ölen öğretmenlerin isimleri verildi. Buna göre okulumuza depremde hayatını kaybeden  “Emel – Özgür SUBAŞIAY”  çiftinin ismi verildi.

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.09.2015 - Güncelleme: 16.09.2015 16:33 - Görüntülenme: 6154
  Beğen | 2  kişi beğendi