CUMHURİYET BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK!

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

31-10-2017

Emperyalist işgalcilere karşı yapılan milli mücadelenin ardından, yeni ülkenin tohumlarını bir 29 Ekim günü "cumhuriyet" fikriyle atan Gazi Mustafa Kemal´in izinden yürümeye devam ediyoruz. 94 yıldır coşkusu  hiç sönmeden devam eden Cumhuriyetimizin doğum günü olan 29 Ekim tarihinde yapılan törenlere okulumuz da öğrencileriyle birlikte katıldı.

Atamızın da dediği gibi;

"Cumhuriyet, yeni ve sağlam esaslariyle, Türk milletini emin ve sağlam bir istikbal yoluna koyduğu kadar, asıl fikirlerde ve ruhlarda yarattığı güvenlik itibariyle, büsbütün yeni bir hayatın müjdecisi olmuştur." İşte biz de bu yeni hayatın fertleri olarak Atamızın mirasını korumak, kollamak ve yüceltmek fikirleriyle yaşamaya devam edeceğiz!

31-10-2017

Yayın: 31.10.2017 - Güncelleme: 31.10.2017 15:54 - Görüntülenme: 439